Connect with us

Haine Barbati

Avem branduri de blugi romanesti care sunt la moda ?

Published

on

Am avut curiozitatea sa vad care este piata de blugi design romanesc. Am avut tentatia sa zic fabricati in Romania, dar nu era corect, se pare ca sunt confectionati pe o piata cu mana de lucru ieftina:India, China sau Filipine.

Dupa sondaje serioase in randul tinerelor am gasit cateva branduri de top care le inebunesc pe tinerele domnisoare:Mexton, Ocassions si Foggi.

Blugii Mexton sunt number one din mai multe puncte de vedere. Brandul a aparut acum cativa ani si avand succes, ei scot noi si noi modele de haine. Hainele Mexton sunt pline de nou, sunt confectionate din materiale de inalta calitate, culorile sunt cele mai moderne, iar preturile sunt ok. Sunt mai multe vesti bune, magazinul Starhiners comercializeaza online Blugi Mexton, si reusesc o prezentare extraordinara a intregii colectii. Fiecare piesa vestimentara este prezentata de un manechin de top, iar obinuinta este ca in fiecare vineri sa lanseze haine noi! E o nebunie totala, in sensul bun al cuvantului, multe fete imbraca doar acest brand.

Modelele de blugi Mexton se epuizeaza repede, trebuie sa fiti pe faza daca va place ceva si sa lansati comanda online. Pe online aveti mai multe avantaje

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending